Corat Coret Kenduri Kesyukuran dan Doa Selamat

Baru dapat mengupdate pasal majlis Kenduri Kesyukuran dan Doa Selamat held on 29/10/2011. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.  Sebenarnya majlis nih lebih kepada doa selamat dan bacaan yasin, tapi memandangkan imannya birthday pun jatuh  bln 10, we all celebrate sekali birtday dia.. a bit belated lah.  





birthday cake iman, thanks kaksal and family for this special cake. Thanks kepada tokeh cake jugak; kyang and family

Cutting cake ceremony.. senyum lebar iman dapat cake yg lagi tinggi dari dia.. haha
adik pun tumpang sekaki.. sempat adik pesan kat ibu; adik pun nak cake birthday cenggini..
Background belakang : saya dan kak sal

Food by caterer nur idaman (they have restaurant  Nur Idaman, located at belakang hospital pusrawi lama) ramai yg komen kata sedap and the food comes together with cute little cuppies .. amat worth it. Ayam berempahnya sgt menjilat jari.. haha.. So sesapa nak pakai caterer blh contact saya utk dapatkan contact number azhah nih ye..Ada few foods di masakkan oleh family jugak mcm udang merah, udang sweet sour, bubur kacang, cocktail dan mcm2 lagi.  

Colorful Cupcakes

Paling best kami sempat berjumpa dgn salah seorang penderma platelet iman, kami x penah jumpa, 1st time jumpa nih, kami harap dgn platelet yg dia dermakan sikit sebanyak akan jadikan iman org yg baik mcm penderma sorang ni, dan moga hubungan ini x stop di sini saja, lagi pun darah dia dah jadi sebahagian darah iman..

2 comments:

eltamaz elmithaly berkata...



تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة الصفرات للتنظيف والنظافه العامه بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام


شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام

eltamaz elmithaly berkata...


افضل الخدمات المنزلية المقدمة بمدينة الخبر من شركة تاج 0551844053 فخدمات شركتنا عديده ومتعددة ومنها شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف بيوت بالخبر
شركة تنظيف سجاد بالخبر
شركة تنظيف شقق بالخبر


شركة تنظيف فلل بالخبر
شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالخبر
شركة تنظيف بالقطيف
شركة طيوب لتسليك المجارى بالخبر

Catat Ulasan