birthday bash faris dan fahmi

last saturday, lepas balik dari spital for iman's forcarnet infusion we all organise small gathering to celebrate birthday fahmi and faris. cume sempat masak mee bandung dan wat ceasar salad, yg lain oder je dari kedai, order from kedai arab kat bdr sri permaisuri (purple gloria).

Goody bags dah ready and my assistants (3 org tu lah) yg tolong pack all the sweets, jelly, balloon and etc dalam bag. so ni lah hasilnya.. taddaaa.




Cake ordered by wancu from Anis Bakery, Red Velvet cake with picture of cars on it. Soooo delicious.

the birthday cake, sponsored by wancu.. thanks wancu

potong cake beramai2..alamak birthday boy kecik x nampak muka plak..
iman pun take part jugak walau tangan berbalut sbb monday and tuesday kena continue IV forcarnet


In my mind memang plan nak wat mcm2 games for the kids, just wanna make them happy tapi cuma sempat buat coloring contest, pastu derang main bubble dan menari ala2 chicken dance. Tapi nampaknya iman dan the rest of the kids had a great time..


coloring contest..
The masterpieces from the talented artist
It seems that everyone are sooo talented, so each one of them receive a gift from the house
Another proud artist

comot muka sbb adik keje keras kan....


Nak main bubble plak, ready to blow some bubble..




Chicken dance ke joget lambak?


so function habis jam 6.00, alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Tgk muka budak2 nih happy.. itulah nikmat yg amat ternilai kan..

Insyaallah akan organise the same party at my hometown plak utk semua geng2 budak2 nih kat sana.. will update later.





2 comments:

farah amirah berkata...

semogaa adik iman cepat sembuh :)

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Catat Ulasan